fbpx

Digital overvågning - Intelligent overvågning af dine realkreditlån

Vær sikker på, altid at ha’ det rigtige realkreditlån!

Vi overvåger dine realkreditlån i realtid, guider dig til optimal lånestruktur og sparer dig penge, uanset renteændringer. Med NORTHs digitale dashboard af dine realkreditlån, kan du få ro i sindet.

Overvågning af realkreditlån

Priser og forskelle på de 2 produkter

DIGITAL OVERVÅGNING

DIGITAL

- Gør det selv
199,-/md.

PREMIUM OVERVÅGNING

PREMIUM

- Aktiv gældspleje
199,-/md.

Du får en SMS eller email når systemet mener du med fordel kan omlægge. Udover den automatiske besked, får du også adgang til vores platform hvor du selv kan lave omlægningsberegninger, foretage kursovervågninger dirkete på de forskellige obligationer mv.

Valgfrit

Du kan trygt læne dig tilbage og vente på, at vi mener du bør omlægge. Nogle gange kan der være forskel på hvad den simple markedsmatematik siger, og hvad realkreditspecialister tænker om din konkrete situation. Fx kan et it-system ikke vide om der er nye obligationsudstedelser på vej. Den slags tager din realkreditspecialist naturligvis højde for.

Vi gør klar til at kunne udnytte hurtige renteudsving, også selvom kursen går over 100. Vi tager løbende tilbud hjem, så det hele er klar. Du skal intet gøre.

Vi klarer hele omlægningen for dig, når du har godkendt den. Grundet vores størrelse, har vi forhandlet nogle bedre priser hjem til dig. Vi kan derudover pulje din omlægning sammen med andre kunders omlægninger, og på den måde få bedre kurser. Grundet vores samarbejde med bankerne, sikrer vi at du ikke skal vente i en lang telefonkø for at få omlagt.

Når du er PREMIUM kunde, får du rådgivning direkte fra din realkreditspecialist. Det gælder både om en evt forestående konvertering, eller hvis du fx skal købe bolig.

Når vi foretager en omlægning for dig, tjekker vi grundigt dokumenterne igennem, for at sikre det hele ser rigtigt ud inden du skriver under. Først efter dette tjek, beder vi dig underskrive. Vi opdaterer naturligvis systemet med dit nye lån, så det er klart til fortsat overvågning. Derudover kan vi følge din samlede omlægningshistorik.

Prøv gratis i 14 dage

Spar penge på dit realkreditlån

Digital Overvågning er for dig der ønsker at spare penge på dit realkreditlån, og selv vil tage kontakt til banken. 

Renterne bevæger sig hele tiden, og det kan være en jungle at følge med i hvornår det bedst kan svare sig at omlægge sine lån, samt hvor meget man kan spare.

Med Digital Overvågning går du aldrig glip af en omlægningsmulighed. Der regnes dagligt på dine lån, og du får besked via mail når en omlægning byder sig. Derudover har du også mulighed for selv at lege med beregningerne samt opsætte kursmål – al det du vil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan det betale sig at vælge fast rente i stedet for rentetilpasning?

Hvis rentesatserne stiger, øges også afdraget på et variabelt forrentet lån. Normalt vil boligpriserne falde, når rentesatserne stiger, samtidig med at restgælden forbliver uændret på det variable lån. Dette betyder, at friværdien i ejendommen falder. Hvis du har et fastforrentet lån, forbliver afdraget uændret. Samtidig kan det faldende obligationsmarked give mulighed for at reducere noget af restgælden ved at konvertere lånet.

Hvordan overvåger vi dine lån?

Vores systemer følger udviklingen i renter og obligationskurser. På det grundlag beregner overvågningssystemet om det kan betale sig for dig at lægge dine realkreditlån om – inklusive alle omkostninger! Du kan se beregningen i systemet, og du modtager også en mail når det kan svare sig.

Hvad siger din bank til, at du bruger os?

Hvis du er kunde i Danske Bank,  Lån & Spar Bank eller Pensam Bank, så er din bank kun glad for, at du samarbejder med os. Hvis du har dine lån i en anden kreditforening, skal du skifte til Realkredit Danmark eller Totalkredit i forbindelse med en omlægning af lån via os og via PREMIUM overvågning - har du Digital Overvågning går du selv til banken med din omlægningsmulighed.

Kan NORTH også rådgive ved køb og salg af fast ejendom?

Når du planlægger at købe en bolig, kan NORTH fungere som din pålidelige rådgiver, der skaber sikkerhed og fordele skræddersyet til din specifikke situation. Vi arbejder på at identificere den optimale løsning, der imødekommer dine behov og sikrer, at du får det rette lån fra starten. Dette indebærer et lån med en fast og kendt ydelse, der giver dig mulighed for at udnytte alle fremtidige muligheder i forbindelse med rentestigninger og -fald.

Vores ekspertise strækker sig også til at være din rådgiver ved salg af bolig. Vi kan hjælpe med at indfri realkreditlånet under mere fordelagtige vilkår end bankens standardtilbud. I mange tilfælde kan vi nemt spare dig for 20.000-30.000 kroner eller mere. Med NORTH ved din side sikrer du dig en solid partner, der navigerer dig gennem boligkøbsprocessen og optimerer dine økonomiske forhold.

Hvor meget kan jeg tjene

Resultatet af en omlægning afhænger af størrelsen af dit lån og omfanget af renteændringen. Normalt vil en mulighed for omlægning resultere i en gevinst på cirka 7 kurspoint, hvilket svarer til en besparelse på 210.000 kroner på et lån på 3 millioner (efter alle omkostninger).

Kan det betale sig hvis man har flexlån?