fbpx

Digital overvågning - Intelligent overvågning af dine realkreditlån

Vær sikker på, altid at ha’ det rigtige realkreditlån!

Vi overvåger dine realkreditlån i realtid, guider dig til optimal lånestruktur og sparer dig penge, uanset renteændringer. Med NORTHs digitale dashboard af dine realkreditlån, kan du få ro i sindet.

Digital overvågning

Få overvåget dine realkreditlån
KR. 199
00
kr./måned
  • Daglig avanceret obligationsovervågning
    Vi holder et vågent øje med dine realkreditlån 365 dage om året, så du ikke skal bekymre dig om timingen.
  • Realtids kursinformation
    Muligheden for at sætte dine egne kursmål. Få besked direkte i din inbox eller SMS, når dine kursmål er nået.
  • Individuelle beregninger
    Du har friheden til at vælge lånetype, afdrag og hvilke lån du vil regne på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan det betale sig at vælge fast rente i stedet for rentetilpasning?

Hvis renten stiger, stiger ydelsen ligeledes på rentetilpasningslånet. Typisk vil boligpriserne falde, når renten stiger – mens restgælden forbliver den samme på rentetilpasningslånet. Det vil sige at friværdien i boligen falder. Hvis du har et fastforrentet lån, forbliver ydelsen den samme. Samtidig medfører de faldende obligationskurser, at du kan skære noget af restgælden ved at opkonvertere lånet.

Hvordan overvåger vi dine lån?

Vores systemer følger udviklingen i renter og obligationskurser. På det grundlag beregner vi om det kan betale sig for dig at lægge dine realkreditlån om – inklusive alle omkostninger!

Hvad siger din bank til, at du bruger os?

Hvis du er kunde i Danske Bank,  Lån & Spar Bank eller Pensam Bank, så er din bank kun glad for, at du samarbejder med os. Vi har et fast samarbejde med disse banker og deres realkreditforeninger Realkredit Danmark og Totalkredit. Hvis du har dine lån i en anden kreditforening, skal du skifte til Realkredit Danmark eller Totalkredit i forbindelse med en omlægning af lån. Men du behøver ikke at skifte bank.

Kan NORTH også rådgive ved køb og salg af fast ejendom?

Når du skal købe bolig, kan NORTH fungere som din rådgiver og skabe sikkerhed og fordele i forhold til din konkrete situation. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til netop dit behov. Vi kan på den måde sikre, at du får det rigtige lån fra begyndelsen. Det vil sige et lån, der giver en fast og kendt ydelse, og som giver dig mulighed for at udnytte alle fremtidige muligheder ved rentestigninger og rentefald. Vi kan også være din rådgiver ved salg af bolig. Vi kan hjælpe med at indfri realkreditlånet under bedre betingelser end bankens standard tilbud. I mange tilfælde kan vi nemt spare dig for 20.000-30.000 kroner eller mere.

Hvor meget kan jeg tjene

Det afhænger af dit låns størrelse og hvor stor en renteændring der sker.
Typisk vil en omlægningsmulighed sikre en gevinst på ca 7 kurspoint, hvilket er en gevinst på 210.000 på et lån på 3 mio (efter alle omkostninger).

Spar penge på dit realkreditlån

Digital Overvågning er for dig der ønsker at spare penge på dit realkreditlån. 

Renterne bevæger sig hele tiden, og det kan være en jungle at følge med i hvornår det bedst kan svare sig at omlægge sine lån, samt hvor meget man kan spare.

Med Digital Overvågning går du aldrig glip af en omlægningsmulighed. Der regnes dagligt på dine lån, og du får besked via mail når en omlægning byder sig. Derudover har du også mulighed for selv at lege med beregningerne samt opsætte kursmål – al det du vil.